• Zakelijk

PCR (speeksel) test

69.95

іncl. btw en verzending

Extra informatie

Wanneer je coronasymptomen vertoont, blijft het belangrijk om jezelf te testen. Bij een positieve uitslag wordt er contact met je opgenomen en word je officieel gemeld bij de GGD. Volgens ontvang je een herstelcertificaat corona. Ga je op reis en ben je negatief? Een PCR-zelftest met negatief resultaat voorzien wij van een reiscertificaat.

Deze Easly PCR-zelftest is een speekseltest op corona en spoor je makkelijk op zonder een neusswab te hoeven gebruiken. Je bestelt de test online, voert de test zelf thuis uit en vervolgens stuur je het naar ons op. We analyseren de test in ons laboratorium en bezorgen jou het resultaat binnen 48 uur na ontvangst in ons lab.

Extra informatie

display_none

1-2 werkdagen

Hoe je staal af te nemen:

Speeksel

Easly steps

Bestel je testpakket

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

Doe de thuis-zelftest

Nadat je je test hebt ontvangen volg je de instructies in de test kit.

Stuur de test dezelfde
dag retour

Steek de samples dezelfde dag van de afname in een postbus van Post-NL.

Check je resultaat online

Na gemiddeld 36 tot 48 uur komende de resultaten online

Wat is Easly

Gegevensbescherming

Alle digitale systemen van Easly zijn met grote zorg ontwikkeld en getest. Omdat we met zowel medische als persoonlijke gegevens werken, zijn onze digitale en fysieke processen zwaar beveiligd.

Innovatie

Easly ontwikkeld al haar testpakketten in eigen beheer. Zo kunnen we de betrouwbaarheid en kwaliteit continu evalueren en verbeteren. Met de nieuwste technologie en de inzichten van de 21e eeuw blijven wij continu innoveren.

Medisch resultaat

Het Easly resultaat is meer dan een resultaat uit het lab. Alle Monsters worden met de grootst mogelijke discretie verwerkt in het laboratorium en daarna volgt een medische Interpretatie, beoordeling en advies door een van onze artsen.

You might be interested

Test op zeven SOA's (chlamydia (LGV) gonorroe, mycoplasma, trichomonas, herpes, syfilis) Voeg een extra afname oraal en/of
129.95

incl BTW

Test op vier soa's in 1 test. (chlamydia, gonorroe, mycoplasma, trichomonas) Voeg een extra afname
79.95

incl BTW

Test op de twee meest voorkomende soa's (chlamydia en gonorroe) Voeg een extra afname oraal
59.95

incl BTW