Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Corona PCR (speeksel) test

79.95

incl.BTW

Geen verzendkosten

Wanneer je coronasymptomen vertoont, blijft het belangrijk om jezelf te testen. Bij een positieve uitslag wordt er contact met je opgenomen en word je positieve resultaat ook officieel bij de GGD gemeld. Vervolgens ontvang je een herstelcertificaat corona. Deze Easly PCR-zelftest is een speekseltest op corona en spoor je makkelijk op zonder een neusswab te hoeven gebruiken. Je bestelt de test online, voert de test zelf thuis uit en vervolgens stuur je het naar ons op. We analyseren de test in ons laboratorium en bezorgen jou het resultaat binnen 48 uur na ontvangst in ons lab. Let op: Geen reiscertificaat!

Waar wordt op getest?

Extra informatie

Hoe je staal af te nemen:

Speeksel

Corona PCR (speeksel) test

79.95

incl.BTW

Geen verzendkosten

Wanneer je coronasymptomen vertoont, blijft het belangrijk om jezelf te testen. Bij een positieve uitslag wordt er contact met je opgenomen en word je positieve resultaat ook officieel bij de GGD gemeld. Vervolgens ontvang je een herstelcertificaat corona.

Deze Easly PCR-zelftest is een speekseltest op corona en spoor je makkelijk op zonder een neusswab te hoeven gebruiken. Je bestelt de test online, voert de test zelf thuis uit en vervolgens stuur je het naar ons op. We analyseren de test in ons laboratorium en bezorgen jou het resultaat binnen 48 uur na ontvangst in ons lab.

Let op: Geen reiscertificaat!

Waar wordt op getest?

Extra informatie

Hoe je staal af te nemen:

Speeksel

Uitverkocht

1-2 werkdagen

Totaal

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.

Wat is Easly

M. van Doorn
Easly klant
Lees verder
Heel erg fijn bedrijf om een test uit te laten voeren, al diverse soorten testen laten doen en altijd snel uitslag. Vooral prettig dat ik het gewoon thuis in mijn eigen omgeving af kan nemen en opsturen naar het laboratorium. Dus zeker een aanrader voor iedereen.
A.
Easly klant
Lees verder
Goed!

Het is fijn dat je niet altijd naar de dokter hoeft te gaan als jij jezelf wilt testen. Ik vond het heel prettig en betrouwbaar. Voor hetero’s vond ik de keuze voor testen op een soa iets minder uitgebreid dan voor lesbiennes en homo’s.
B. Besson
Easly klant
Lees verder
Cholesterol

Post liet een beetje op zich wachten maar resultaten binnen 5 dagen! Afspraak met de huisarts kan pas over 2 weken dan kan je nog een paar weken wachten om te prikken in het ziekenhuis! Laat staan het resultaat! Dus dikke doei! Paar tientjes zeker waard
A. Schnitfink
Easly klant
Lees verder
Snelle service met duidelijke begeleiding

Het is een heel fijne manier om te werken met easly! Zeer snelle service met duidelijke instructies die je bij elke stap begeleiden. Ook heel praktisch dat dit van thuis of kantoor uit gedaan kan worden, wat dan weer enorm tijdsbesparend is, ideaal!
K. Chin See Ho
Easly klant
Lees verder
Schildkliertest

Heb bij easly.nl een schildkliertest gedaan. Was makkelijk te bestellen op de site en kreeg al gauw mijn pakketje binnen. Hele duidelijke instructie over hoe de test afgenomen moest worden. Zeker een aanrader om hier een test te bestellen!
K. Owusu
Easly klant
Lees verder
Eerlijk gezegd is het een goed bedrijf, ik heb een bestelling gedaan en de bestelling kwam serieus snel aan, ik waardeerde de service erg, ik had ook vragen en ik belde hun diensten een charmante jongedame was zo vriendelijk om me te informeren !!!
R. Vergoossen
Easly klant
Lees verder
Door vermoeidheid ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar mijn ijzerstatus. Door de zelf thuistest te doen weet ik nu precies hoe het zit. De toelichting van de arts geeft een goede richtlijn om er mee aan de slag te gaan.
P. van Wout
Easly klant
Lees verder
Snelle levering

Het is heel prettig om anoniem soa testen te kunnen bestellen. Dat de bestelling zo snel is geleverd is wel heel prettig. Discreeter kan het bijna niet.
A. Balogun
Easly klant
Lees verder
Ik ben al een tijdje klant bij dit bedrijf en ik ben vanaf dag 1 verliefd op hun service. De artikelen en snelheid van de levering is fantastisch. Als je een vraag hebt kan je ze bellen en staan ze je altijd vriendelijk te woord. Goed, nederig en groot tegelijkertijd!

Via google kan je Easly vinden.