• Zakelijk

Corona PCR (speeksel) test

79.95

incl.BTW

Geen verzendkosten

Wanneer je coronasymptomen vertoont, blijft het belangrijk om jezelf te testen. Bij een positieve uitslag wordt er contact met je opgenomen en word je positieve resultaat ook officieel bij de GGD gemeld. Vervolgens ontvang je een herstelcertificaat corona.

Deze Easly PCR-zelftest is een speekseltest op corona en spoor je makkelijk op zonder een neusswab te hoeven gebruiken. Je bestelt de test online, voert de test zelf thuis uit en vervolgens stuur je het naar ons op. We analyseren de test in ons laboratorium en bezorgen jou het resultaat binnen 48 uur na ontvangst in ons lab.

Let op: Geen reiscertificaat!

Waar wordt op getest?

Extra informatie

Hoe je staal af te nemen:

Speeksel

display_none

1-2 werkdagen

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.

Wat is Easly

Gegevensbescherming

Alle digitale systemen van Easly zijn met grote zorg ontwikkeld en getest. Omdat we met zowel medische als persoonlijke gegevens werken, zijn onze digitale en fysieke processen zwaar beveiligd.

Innovatie

Easly ontwikkeld al haar testpakketten in eigen beheer. Zo kunnen we de betrouwbaarheid en kwaliteit continu evalueren en verbeteren. Met de nieuwste technologie en de inzichten van de 21e eeuw blijven wij continu innoveren.

Medisch resultaat

Het Easly resultaat is meer dan een resultaat uit het lab. Alle Monsters worden met de grootst mogelijke discretie verwerkt in het laboratorium en daarna volgt een medische Interpretatie, beoordeling en advies door een van onze artsen.

You might be interested

Volledige zekerheid door te testen op 7 SOA's. Gratis verzending van je monster. Uitslag
129.95

incl BTW

Test jezelf op de vier meest voorkomende SOA's. Thuis, zonder tussenkomst van een arts.
79.95

incl BTW

Chlamydia en gonorroe zijn de meest voorkomende SOA's. Met deze thuistest kun je vaststellen
59.95

incl BTW