Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Gezondheid Mannen testen

hormonen testen

Mannen, gezondheid is het allerbelangrijkste! Met een van de mannen gezondheidstesten sla je meerdere vliegen in één klap. Zo krijg je een goed beeld van de waarden van je hormonen, vitamines en enkele bloedwaarden. Met die info heb je alles in handen voor een grondige gezondheidscontrole.

Verzonden in blanco verpakking

Beveiligde resultaten via de app

Eigen laboratorium

Persoonlijk doktersadvies

hormonen testen

Wat is Easly

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.