Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Schildklierfunctie test

Original price was: €84.95.Current price is: €59.95.

incl.BTW

Geen verzendkosten

Schildklierproblemen komen vaak voor en met de schildklier zelftest kan je makkelijk nagaan of deze kleine klier in de hals naar behoren werkt. De twee meest voorkomende oorzaken van schildklierproblemen zijn ofwel een te snel werkende schildklier, ofwel een te langzaam werkende schildklier. De test is eenvoudig. Via een vingerprik neem je bloed af, waarna we in ons lab de schildklierfunctie testen. Heb je last van vermoeidheid, kouwelijkheid, droge huid, haarverlies of andere trage schildklier symptomen? Test je dan met Easly en krijg snel uitsluitsel.

Waar wordt op getest?

Extra informatie

Biomarker

fT4, TSH

Hoe je staal af te nemen:

Vingerprik bloedafname

Schildklierfunctie test

Original price was: €84.95.Current price is: €59.95.

incl.BTW

Geen verzendkosten

Schildklierproblemen komen vaak voor en met de schildklier zelftest kan je makkelijk nagaan of deze kleine klier in de hals naar behoren werkt. De twee meest voorkomende oorzaken van schildklierproblemen zijn ofwel een te snel werkende schildklier, ofwel een te langzaam werkende schildklier.

De test is eenvoudig. Via een vingerprik neem je bloed af, waarna we in ons lab de schildklierfunctie testen. Heb je last van vermoeidheid, kouwelijkheid, droge huid, haarverlies of andere trage schildklier symptomen? Test je dan met Easly en krijg snel uitsluitsel.

Waar wordt op getest?

Extra informatie

Biomarker

fT4, TSH

Hoe je staal af te nemen:

Vingerprik bloedafname

Prijs weergegeven per test. Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Totaal

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.

Wat is Easly