• Zakelijk

Hemoglobine test

59.95 available on subscription from 39.95 elke 3 maanden

іncl. btw en verzending

Extra informatie

Biomarker

Hemoglobine (Hb) is een eiwit dat onderdeel uitmaakt van de rode bloedcel. Zo bevat elke rode bloedcel ruim 200 miljoen hemoglobine-eiwitten. Wanneer er kans is op bloedarmoede wordt deze stof altijd onderzocht tijdens een bloedonderzoek. Hemoglobine zorgt namelijk voor het zuurstoftransport in je bloed en is dus een vitale stof voor je lichaam.

 

De hemoglobine test van Easly gaat het hemoglobinegehalte in je bloed na. Dit gebeurt niet aan de hand van een bloedafname in het ziekenhuis, maar simpelweg via een vingerprik. Zo kan je voortaan zelf Hb meten. Je stuurt ons gewoonweg je bloedmonster op en wij kijken vervolgens na of er voldoende hemoglobine in jouw bloed aanwezig is.  Aangezien ons bloed er onder andere voor zorgt dat onze organen goed functioneren, zijn (preventieve) bloedonderzoeken enorm belangrijk.

Extra informatie

Biomarker

Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Met de handige frequentie optie kan je je BodyFacts up to date houden. Terugkerende betalingen & verzendingen lopen gelijk met de gekozen frequentie. Je kunt te allen tijde opzeggen.

Bespaar geld met je frequentie:

Prijs weergegeven per test. Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Hoe je staal af te nemen:

Vingerprik bloedafname

Easly steps

Bestel je testpakket

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

Doe de thuis-zelftest

Nadat je je test hebt ontvangen volg je de instructies in de test kit.

Stuur de test dezelfde
dag retour

Steek de samples dezelfde dag van de afname in een postbus van Post-NL.

Check je resultaat online

Na gemiddeld 36 tot 48 uur komende de resultaten online

Wat is Easly

Gegevensbescherming

Alle digitale systemen van Easly zijn met grote zorg ontwikkeld en getest. Omdat we met zowel medische als persoonlijke gegevens werken, zijn onze digitale en fysieke processen zwaar beveiligd.

Innovatie

Easly ontwikkeld al haar testpakketten in eigen beheer. Zo kunnen we de betrouwbaarheid en kwaliteit continu evalueren en verbeteren. Met de nieuwste technologie en de inzichten van de 21e eeuw blijven wij continu innoveren.

Medisch resultaat

Het Easly resultaat is meer dan een resultaat uit het lab. Alle Monsters worden met de grootst mogelijke discretie verwerkt in het laboratorium en daarna volgt een medische Interpretatie, beoordeling en advies door een van onze artsen.

You might be interested

Test op zes SOA's: chlamydia (+LGV), gonorroe, mycoplasma, trichomonas, herpes en syfilis.
129.95

incl BTW

Test op vier SOA's: chlamydia (+LGV), gonorroe, mycoplasma, trichomonas.
79.95

incl BTW

Test op de twee meest voorkomende soa's : chlamydia en gonorroe.
59.95

incl BTW