Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Hemoglobine test

Original price was: €49.95.Current price is: €34.95.

incl.BTW

Geen verzendkosten

Hemoglobine (Hb) is een eiwit dat onderdeel uitmaakt van de rode bloedcel. Zo bevat elke rode bloedcel ruim 200 miljoen hemoglobine-eiwitten. Wanneer er kans is op bloedarmoede wordt deze stof altijd onderzocht tijdens een bloedonderzoek. Hemoglobine zorgt namelijk voor het zuurstoftransport in je bloed en is dus een vitale stof voor je lichaam.   De hemoglobine test van Easly gaat het hemoglobinegehalte in je bloed na. Dit gebeurt niet aan de hand van een bloedafname in het ziekenhuis, maar simpelweg via een vingerprik. Zo kan je voortaan zelf Hb meten. Je stuurt ons gewoonweg je bloedmonster op en wij kijken vervolgens na of er voldoende hemoglobine in jouw bloed aanwezig is.  Aangezien ons bloed er onder andere voor zorgt dat onze organen goed functioneren, zijn (preventieve) bloedonderzoeken enorm belangrijk.

Waar wordt op getest?

Extra informatie

Biomarker

Hemoglobine

Hoe je staal af te nemen:

Vingerprik bloedafname

Hemoglobine test

Original price was: €49.95.Current price is: €34.95.

incl.BTW

Geen verzendkosten

Hemoglobine (Hb) is een eiwit dat onderdeel uitmaakt van de rode bloedcel. Zo bevat elke rode bloedcel ruim 200 miljoen hemoglobine-eiwitten. Wanneer er kans is op bloedarmoede wordt deze stof altijd onderzocht tijdens een bloedonderzoek. Hemoglobine zorgt namelijk voor het zuurstoftransport in je bloed en is dus een vitale stof voor je lichaam.

 

De hemoglobine test van Easly gaat het hemoglobinegehalte in je bloed na. Dit gebeurt niet aan de hand van een bloedafname in het ziekenhuis, maar simpelweg via een vingerprik. Zo kan je voortaan zelf Hb meten. Je stuurt ons gewoonweg je bloedmonster op en wij kijken vervolgens na of er voldoende hemoglobine in jouw bloed aanwezig is.  Aangezien ons bloed er onder andere voor zorgt dat onze organen goed functioneren, zijn (preventieve) bloedonderzoeken enorm belangrijk.

Waar wordt op getest?

Extra informatie

Biomarker

Hemoglobine

Hoe je staal af te nemen:

Vingerprik bloedafname

Prijs weergegeven per test. Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Totaal

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.

Wat is Easly