Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Gonnoroe thuistest

Gonorroe is na chlamydia de meest voorkomende SOA en wordt veroorzaakt door een bacterie. Hij wordt ook wel ‘de druiper’ genoemd vanwege de kenmerkende pusachtige afscheiding uit de penis.

Besmetting vindt voornamelijk plaats onder mannen die seks hebben met mannen. Onbehandeld kan een infectie met gonorroe veel problemen veroorzaken en onder andere leiden tot onvruchtbaarheid bij vrouwen. Bij zwangeren vormt een besmetting met gonorroe een gevaar voor de ongeboren baby.  

Gonorroe kan goed behandeld worden met antibiotica. Een zelftest chlamydia en gonorroe zorgt snel voor uitsluitsel. Een gonorroe thuistest is ook volledig anoniem.

Na chlamydia de meest voorkomende SOA

Wordt veroorzaakt door een bacterie

Wordt ook wel 'de druiper' genoemd vanwege de kenmerkende afscheiding uit de plasbuis bij mannen

Kan goed worden behandeld met antibiotica

Onze SOA testpakketten

Wat is Easly

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.