Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Easly in & voor de media

Lees het laatste nieuws over Easly en blader door onze meest recente persberichten. Contact opnemen? Klik op de knop hieronder.

Easly press

Over ons

Easly is een innovatieve aanbieder van producten en diensten in de zorg. We brengen een breed palet aan medische zelftests op de markt en maken daarbij gebruik van de laatste digitale technologie. Data veiligheid, kwaliteit en professionaliteit staan voorop. Ons lab is dan ook volledig geaccrediteerd. Bovendien is Easly ISO 27001 en NEN 5710 gecertificeerd.

Laatste nieuws

Zorgondernemer redt leven op podium

Easly CEO Jeroen de Jong was aanwezig tijdens een lunch waarin vooruit werd gekeken op de Big Improvement Day (BID). Toen er een medische noodsituatie optrad redde hij door snel ingrijpen het leven van een collega, zo schrijft de Telegraaf.

Eerste zelfafnametest voor schurft (scabiës)

Het aantal mensen dat voor scabiës (schurft) de huisarts bezoekt is nog steeds hoger dan in voorgaande jaren. Easly komt met de eerste zelfafnametest in Nederland en België voor het herkennen van schurft, aldus het tijdschrift Medical Facts.

Jeroen de Jong (Easly): ‘Er is een hoop te winnen in de zorg’

De website Ondernemersbelang.nl was benieuwd naar het verhaal van Easly-CEO Jeroen de Jong en vroeg hem het hemd van het lijf over de woelige corona periode, de geboorte van Easly, en zijn visie op innovatie en de toekomst van de zorg.

Easly biedt eerste zelfafnametest voor huidaandoening schurft

Het aantal mensen dat voor scabiës (schurft) de huisarts bezoekt is nog steeds hoger dan in voorgaande jaren. Vooral onder jongeren wordt heel wat afgekrabd. Schurft is echter niet altijd goed te herkennen.

Zakelijk nieuws

Media verzoeken?

Media organisaties die aanvullende vragen of interviewverzoeken hebben, kunnen contact met ons opnemen. Klik op de knop hiernaast.

Uitgelicht op