• Zakelijk

SOA Premium test

129.95

іncl. btw en verzending

Extra informatie

Infectie

, , , , ,

De SOA Premium test is de meest uitgebreide SOA zelfafnametest die Easly aanbiedt. Met dit pakket, test je jezelf op maar liefst zes verschillende SOA’s: chlamydia, gonorroe, trichomonas, mycoplasma, herpes en syfilis. Deze test is geschikt als je graag heel volledig wil zijn in het uitsluiten van een SOA. Maak bij het bestellen van dit testpakket de keuze uit een test voor mannen of vrouwen. Aanvullend kun je extra afnames toevoegen, naar gelang jouw seksuele gedrag. Deze test is inclusief medisch testcertificaat.

Extra informatie

Infectie

, , , , ,

Je ontvangt de test binnen 1-2 werkdagen, resultaat binnen 48 uur na ontvangst in lab

Een SOA kan zich op meerdere plekken in het lichaam bevinden. Waar een SOA zich bevindt is grotendeels afhankelijk van jouw seksuele handelingen. Voor een zo betrouwbaar mogelijk resultaat, kan het daarom belangrijk zijn om naast de standaard afname (voor een man is dat urine, voor een vrouw is dat een vaginale afname) één of meerdere afnames toe te voegen aan jouw testpakket.
Voorbeeld: mannen die seks hebben met mannen doen er verstandig aan om naast urine, ook een anale (uit de anus) en eventueel orale (uit de mond) afname te verrichten.
Wil je advies over welke afnames voor jou belangrijk zijn voor een zo betrouwbaar mogelijk resultaat, neem dan contact op met ons medisch team.

Hoe je staal af te nemen:

Urine, Vaginale afname, Anale afname, Orale afname, Huidschilfers scabies

Easly steps

Bestel je testpakket

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

Doe de thuis-zelftest

Nadat je je test hebt ontvangen volg je de instructies in de test kit.

Stuur de test dezelfde
dag retour

Steek de samples dezelfde dag van de afname in een postbus van Post-NL.

Check je resultaat online

Na gemiddeld 36 tot 48 uur komende de resultaten online

Wat is Easly

Gegevensbescherming

Alle digitale systemen van Easly zijn met grote zorg ontwikkeld en getest. Omdat we met zowel medische als persoonlijke gegevens werken, zijn onze digitale en fysieke processen zwaar beveiligd.

Innovatie

Easly ontwikkeld al haar testpakketten in eigen beheer. Zo kunnen we de betrouwbaarheid en kwaliteit continu evalueren en verbeteren. Met de nieuwste technologie en de inzichten van de 21e eeuw blijven wij continu innoveren.

Medisch resultaat

Het Easly resultaat is meer dan een resultaat uit het lab. Alle Monsters worden met de grootst mogelijke discretie verwerkt in het laboratorium en daarna volgt een medische Interpretatie, beoordeling en advies door een van onze artsen.

You might be interested

Test op zes SOA's: chlamydia (+LGV), gonorroe, mycoplasma, trichomonas, herpes en syfilis.
129.95

incl BTW

Test op vier SOA's: chlamydia (+LGV), gonorroe, mycoplasma, trichomonas.
79.95

incl BTW

Test op de twee meest voorkomende soa's : chlamydia en gonorroe.
59.95

incl BTW