• Zakelijk

Essential 4: Algemene Bloedonderzoek test

89.95 available on subscription from 69.95 elke 3 maanden

іncl. btw en verzending

Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer één in de westerse wereld. Bovendien vragen ze intensieve verzorging en leveren ze hoge zorgkosten op. Ervoor zorgen dat hart- en vaatziekten op tijd worden opgespoord en behandeld, is dus enorm belangrijk. Daarom werd het (Essential 4) pakket speciaal samengesteld om een goed inzicht te krijgen in jouw gezondheid. In het algemene bloedonderzoek van Easly wordt daarbij specifiek jouw risico op hart- en vaatziekten getest.

Deze preventieve gezondheidstest is voor iedereen die te weten wil komen hoe het staat met zijn of haar gezondheid. De zelftesten van Easly gebruik je op een moment dat jou past vanuit je eigen vertrouwde omgeving, in tegenstelling tot een traditioneel bloedonderzoek. Online, makkelijk en betrouwbaar: daar staat Easly voor.

Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Met de handige frequentie optie kan je je BodyFacts up to date houden. Terugkerende betalingen & verzendingen lopen gelijk met de gekozen frequentie. Je kunt te allen tijde opzeggen.

Bespaar geld met je frequentie:

Prijs weergegeven per test. Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Hoe je staal af te nemen:

Urine, Vingerprik bloedafname

Easly steps

Bestel je testpakket

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

Doe de thuis-zelftest

Nadat je je test hebt ontvangen volg je de instructies in de test kit.

Stuur de test dezelfde
dag retour

Steek de samples dezelfde dag van de afname in een postbus van Post-NL.

Check je resultaat online

Na gemiddeld 36 tot 48 uur komende de resultaten online

Wat is Easly

Gegevensbescherming

Alle digitale systemen van Easly zijn met grote zorg ontwikkeld en getest. Omdat we met zowel medische als persoonlijke gegevens werken, zijn onze digitale en fysieke processen zwaar beveiligd.

Innovatie

Easly ontwikkeld al haar testpakketten in eigen beheer. Zo kunnen we de betrouwbaarheid en kwaliteit continu evalueren en verbeteren. Met de nieuwste technologie en de inzichten van de 21e eeuw blijven wij continu innoveren.

Medisch resultaat

Het Easly resultaat is meer dan een resultaat uit het lab. Alle Monsters worden met de grootst mogelijke discretie verwerkt in het laboratorium en daarna volgt een medische Interpretatie, beoordeling en advies door een van onze artsen.

You might be interested

Test op zes SOA's: chlamydia (+LGV), gonorroe, mycoplasma, trichomonas, herpes en syfilis.
129.95

incl BTW

Test op vier SOA's: chlamydia (+LGV), gonorroe, mycoplasma, trichomonas.
79.95

incl BTW

Test op de twee meest voorkomende soa's : chlamydia en gonorroe.
59.95

incl BTW