Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Chlamydia thuistest

Chlamydia is de meest voorkomende SOA en wordt veroorzaakt door een bacterie. Ongeveer 70% van de vrouwen en 50% van de mannen ontwikkelen geen symptomen. Onbehandelde chlamydia kan ernstige ontstekingen veroorzaken, bijvoorbeeld in de baarmoederhals, blaas en endeldarm. Hoewel de kans klein is, kan het leiden tot onvruchtbaarheid. Bij zwangere vrouwen kan Chlamydia een gevaar zijn voor de ongeboren baby. Daarom is het belangrijk om zelftesten uit te voeren wanneer nodig. Er is een verschil per geslacht: de chlamydia zelftest man en chlamydia zelftest vrouw kan je hieronder makkelijk bestellen. Het goede nieuws is dat chlamydia goed behandeld kan worden met antibiotica.

De meest voorkomende SOA

Wordt veroorzaakt door een bacterie

Verloopt in veel gevallen zonder symptomen

Kan goed worden behandeld met antibiotica

Onze SOA testpakketten

Wat is Easly

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.