Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Trichomonas thuistest

De Trichomonas thuistest is gemaakt voor vertrouwelijke zelftesten vanuit huis. In de privacy en het comfort van je eigen huis kun je een persoonlijk monster verzamelen, dat vervolgens naar een gespecialiseerd laboratorium wordt gestuurd voor grondige analyse. Binnen 48 uur (na ontvangst in het laboratorium) kun je discreet je resultaten verkrijgen en op de hoogte worden gebracht van je Trichomonas-infectiestatus.

Komt vooral voor bij vrouwen

Wordt veroorzaakt door een parasiet

Een kenmerkend symptoom is geelgroene afscheiding

Kan goed worden behandeld met antibiotica

Onze SOA testpakketten

Wat is Easly

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.