Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Hormonen testen

Hormonen zijn belangrijke stoffen in ons lichaam. Je hebt vast al wel eens gehoord van hun rol in de puberteit en bij de voortplanting. Maar hormonen zijn er in vele soorten en maten. Ze regelen verschillende functies in het lichaam en beïnvloeden daarbij vele processen. Zo kunnen ze de werking van organen en weefsels stimuleren of juist afremmen.

 

Zijn je hormonen uit balans? Test het dan zeker tijdig met een hormoontest van Easly! Hier kan je bekijken welke hormoonprofiel-test het meest relevant is voor jou.

Verzonden in blanco verpakking

Beveiligde resultaten via de app

Eigen laboratorium

Persoonlijk doktersadvies

Wat is Easly

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.