Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search
Inhoudsopgave

Easly biedt studenten 20% korting op soa- en schurft-test

Inhoudsopgave

De jaarlijkse introductieweken voor studenten zijn weer begonnen. Om studenten met soa-achtige klachten of jeuk uit de brand te helpen, is Easly de samenwerking met Studentenkorting.nl aan gegaan. Studenten krijgen 20% korting bij aankoop van een schurft- of soa-test.

De introductieperiode is er een van veel (nieuwe) contacten, waarin het risico op het oplopen van schurft of een soa dan ook groter is dan normaal. Wat schurft betreft lopen studenten sowieso een groter risico. In december 2022 brak er in een aantal steden schurft uit onder studenten. Dat noopte huisartsen in Groningen er bijvoorbeeld toe om samen met een aantal studentenverenigingen een campagne te starten om schurft terug te dringen.

Tijdig testen is een van de voornaamste recepten om verdere verspreiding van schurft tegen te gaan. Bovendien maakt een tijdige diagnose het mogelijk om snel aan de behandeling te kunnen beginnen, die aan de vervelende jeuk en het krabben een einde maakt.

Easly is een volledig gecertificeerde online test aanbieder, met een eigen laboratorium dat gespecialiseerd is in soa-diagnostiek en schurft. De soa-test is volledig anoniem. Om het testen op schurft en soa’s nog laagdrempeliger te maken, en studenten met een matig gevulde beurs tegemoet te komen, geeft Easly nu 20% korting op de soa-test en de schurft-test via Studentenkorting.nl

Group of students

Gerelateerde artikelen

Easly subscription
Easly subscription

Gezond blijven?

Ontvang elke twee weken onze e-mailnieuwsbrief met tips en trucs voor een gezond leven.