Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Hart- en vaatziekten test

Original price was: €74.95.Current price is: €39.95.

incl.BTW

Geen verzendkosten

Bij hart- en vaatziekten (cardiovasculaire aandoeningen) vernauwen de bloedvaten in het lichaam door de plaques die er zijn ontstaan. Dit wordt ook wel aderverkalking of atherosclerose genoemd. Als de vaten vernauwd raken, stroomt er minder bloed en zuurstof naar de weefsels en organen. Hierbij raken alle organen in meer of mindere mate aangetast, wat leidt tot een verscheidenheid aan klachten en het kan tot ernstige acute aandoeningen leiden, zoals een hartinfarct.  Bij Easly geloven we in preventief onderzoek. Doe daarom zelf de thuistest hart- en vaatziekten en blijf gezond!

Waar wordt op getest?

Extra informatie

Biomarker

hs-CRP

Hoe je staal af te nemen:

Vingerprik bloedafname

Hart- en vaatziekten test

Original price was: €74.95.Current price is: €39.95.

incl.BTW

Geen verzendkosten

Bij hart- en vaatziekten (cardiovasculaire aandoeningen) vernauwen de bloedvaten in het lichaam door de plaques die er zijn ontstaan. Dit wordt ook wel aderverkalking of atherosclerose genoemd. Als de vaten vernauwd raken, stroomt er minder bloed en zuurstof naar de weefsels en organen. Hierbij raken alle organen in meer of mindere mate aangetast, wat leidt tot een verscheidenheid aan klachten en het kan tot ernstige acute aandoeningen leiden, zoals een hartinfarct. 

Bij Easly geloven we in preventief onderzoek. Doe daarom zelf de thuistest hart- en vaatziekten en blijf gezond!

Waar wordt op getest?

Extra informatie

Biomarker

hs-CRP

Hoe je staal af te nemen:

Vingerprik bloedafname

Prijs weergegeven per test. Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Totaal

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.

Wat is Easly