Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Vrouwelijke Gezondheid Testen

Gezondheid en ziekte kunnen heel verschillend zijn voor mannen en vrouwen. Bepaalde ziektebeelden komen niet voor bij het ene geslacht en wel bij het andere. Dit komt vaak door anatomische verschillen, zoals een vaginale schimmelinfectie of een ernstige ziekte als baarmoederhalskanker. Ook komen bepaalde ziektebeelden vaker voor bij een van beide geslachten. Zo ervaren vrouwen vaker schildklierproblemen en komt diabetes vaker voor bij mannen. Uit onderzoek blijkt dat sommige ziektebeelden zich bij vrouwen anders kunnen presenteren en ook anders ontwikkelen. Een bekend voorbeeld daarvan is het hartinfarct, dat bij vrouwen andere acute klachten veroorzaakt dan bij mannen. Ten slotte blijkt dat sommige ziektes een andere behandeling nodig hebben bij vrouwen dan bij mannen.

Verzonden in blanco verpakking

Beveiligde resultaten via de app

Eigen laboratorium

Persoonlijk doktersadvies

Wat is Easly

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.