Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Corona testen

Easly biedt zowel een speeksel PCR-test als een antigeentest aan om je te testen op corona (Covid-19). Met onze PCR test kan ons laboratorium achterhalen of je besmet bent met de nieuwe coronavariant. Hiervoor stuur je simpelweg jouw speeksel op naar het laboratorium. Je ontvangt het resultaat 48 uur na ontvangst in het lab. Bij de antigeen sneltest krijg je binnen 15 minuten het resultaat van je coronatest. Deze antigeen corona zelftest voer je uit onder online begeleiding van een van onze medische experts.

Verzonden in blanco verpakking

Beveiligde resultaten via de app

Eigen laboratorium

Persoonlijk doktersadvies

Corona PCR (speeksel) test
Deze PCR speeksel zelftest laat zien of je corona hebt. Zonder een neusswab te hoeven gebruiken. Uitslag binnen 48 uur na ontvangst in ons lab.
79.95

incl BTW

Antigeen (Neusswab) zelftest
Test jezelf thuis, maar onder begeleiding, met een neusswab snel en veilig op vijf varianten van het coronavirus. Met reiscertificaat.
39.95

incl BTW

Wat is Easly

Hoe het werkt

1

Bestel je test online

Bestel de test van je keuze gemakkelijk online. De ontwikkeling van je waarden langere tijd volgen? Bestel direct meerdere pakketten.

2

Gratis en discreet bezorgd

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

3

Neem zelf je monster af

Activeer de test en neem ‘s ochtends je monster af. Stuur het dezelfde dag nog gratis terug, met het bijgevoegde verzendlabel.

4

Verwerking in gecertificeerd lab

Easly beschikt over een volledig gecertificeerd laboratorium, waar deskundig personeel je staal verwerkt. Professioneel en accuraat.

NEN & ISO trademark

5

Snel en vertrouwelijk uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van je monster delen we het resultaat van de test vertrouwelijk met je in ons portaal en in de app.

6

Advies van onze arts

Validatie en persoonlijk advies door onze arts. Bij herhaling van de test kun je in een grafiek de ontwikkeling van je waarden volgen.