Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search
Inhoudsopgave

Easly en Nutramin gaan samenwerking aan

Inhoudsopgave

Easly en Nutramin, een leverancier van hoogwaardige supplementen, bundelen hun krachten. Met het samenwerkingsverband willen de twee bedrijven synergie bewerkstelligen en klanten in staat stellen op een holistische manier aan hun gezondheid te werken. 

Woman taking vitamins

Nutramin begon haar bestaan in de jaren ‘80 als kliniek en transformeerde de decennia daarna in een toonaangevende aanbieder van supplementen. Het bedrijf levert rechtstreeks aan artsen en therapeuten. Wetenschappelijke onderbouwing en gepatenteerde ingrediënten en blends van ingrediënten staan in de benadering van Nutramin centraal.

Het bedrijf biedt echter geen diagnostiek aan. En dus is directeur Mischa Strijder “verheugd” over de samenwerking met Easly

Capsuls in pot
Pil on leaf

“Easly is een innovatief bedrijf in een nog relatief jong segment van de markt; dat van de preventieve medische zelftesten,” zegt Strijder. “Het algemeen bloedonderzoek en de vitaminetesten van Easly zijn complementair aan onze missie. Nutramin wil namelijk door het aanbieden van supplementen tekorten in het menselijk lichaam voorkomen of aanvullen. Easly biedt tests aan om die tekorten vast te stellen. Samen kunnen we een verschil gaan maken in de gezondheid van onze cliënten.”

Jeroen de Jong, CEO van Easly, is eveneens in zijn nopjes.

De komende maanden zal de samenwerking verder gestalte krijgen, en zullen de beide partners zich beraden op gebruiksvriendelijke manieren om hun klanten toegang te geven tot elkaars productgamma. 

“Het belooft een vruchtbare samenwerking te worden,”  zegt Strijder. “We kijken ernaar uit om de synergie tussen onze twee bedrijven te vinden en een bijdrage te leveren aan de gezonde levensstijl en het bereiken van optimale gezondheid van onze klanten. Dat is belangrijk genoeg: uiteindelijk is onze gezondheid ons meest kostbare bezit.”

Krijg nu 20% korting op Nutramin of Plantina met kortingscode: EASLY23.

Gerelateerde artikelen

Easly subscription
Easly subscription

Gezond blijven?

Ontvang elke twee weken onze e-mailnieuwsbrief met tips en trucs voor een gezond leven.