Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search
Inhoudsopgave

Cure4Life neemt medische test Easly op in haar afvalprogramma’s

Inhoudsopgave

Easly heeft voor Cure4Life, een aanbieder van persoonlijke, medisch verantwoorde voedingsprogramma’s, een test ontwikkeld die bij de intake van adviestrajecten zal worden gebruikt. Daarmee krijgt de dienstverlening van Cure4Life een impuls, aldus directeur Leo Wijnsma:  ‘Met de test van Easly wordt het voor onze clienten veel makkelijker om de intake van het programma te doorlopen.’ 

Bloedbuis

Cure4Life helpt mensen de disbalans in het lichaam te herstellen en de hormoonbalans op orde te brengen. Hierdoor wordt voeding weer omgezet in energie in plaats van in vet en verbetert de algehele gezondheid. Dit doet het bedrijf door medisch verantwoorde, op maat gemaakte programma’s aan te bieden. Met succes: de gemiddelde Cure4Life client valt 17.3 kilo af en ervaart een verbetering van de algehele gezondheid.

klant valt gemiddeld af
Gezond eten

Aan de voedingsprogramma’s van Cure4Life is nu standaard het bloed- en urineonderzoek van Easly toegevoegd, zegt Jeroen de Jong, CEO van Easly.

Quote Jeroen de Jong

De test bestaat uit een bloedonderzoek en een urineonderzoek. De klant mag kiezen of hij/zij het bloedmonster zelf thuis met een vingerprikje wil afnemen of dat het monster wordt afgenomen bij een van de 850 aangesloten priklocaties in Nederland. Er wordt getest op een keur aan biomarkers in het bloed: totaal cholesterol, HDL, LDL, triglyceriden, Gamma GT (lever), TSH (schildklier), creatinine (nieren), Hba1C (diabetes), vitamine D en B12. Bij het urinemonster wordt gekeken naar bloed, glucose, pH-waarde, bilirubine, urobilinogeen, proteïne, ketonen en nitriet. 

Het resultaat van de test wordt gedeeld met de cliënt, die de uitslag vervolgens deelt met het adviesteam van Cure4Life. Aan het einde van het Cure4Life-traject kan de test herhaald worden om te zien hoe de waarden zijn verbeterd. 

Vertrouwelijkheid en dataveiligheid waren voor Cure4Life belangrijke redenen om de samenwerking met Easly aan te gaan, zegt directeur Leo Wijnsma.

Quote Leo Wijnsma

Gerelateerde artikelen

Easly subscription
Easly subscription

Gezond blijven?

Ontvang elke twee weken onze e-mailnieuwsbrief met tips en trucs voor een gezond leven.