Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search

Medische expertise voorop

Easly streeft ernaar om hoogwaardige medische tests laagdrempelig beschikbaar te maken voor haar klanten. Het fundament onder onze missie zijn de medische experts die de tests ontwikkelden, de medewerkers in de laboratoria, en de artsen die testresultaten valideren en van medisch advies voorzien.

Medische expertise voorop​
Certificatie​

Certificatie

Kwaliteit komt eerst bij Easly. Wij zijn de meest gecertificeerde online aanbieder van zelftests in Nederland. Ons laboratorium is ISO 15189-geaccrediteerd en wij mogen verscheidene NEN-certificaten voeren.

Dataveiligheid

De privacy van jouw informatie is gewaarborgd. We voldoen aan de strengste normen op het gebied van informatieveiligheid in de gezondheidszorg en zijn NEN-7510, NEN-7512 en NEN-5713 gecertificeerd.

Innovatie

We gebruiken de modernste technieken bij de analyse van monsters/stalen. Voor onze microbioom- en farmacogenetica tests gebruiken we bijvoorbeeld third generation longread DNA-sequencing.

Ons medisch team

Maak kennis met de artsen achter Easly

rva testing
nen

ISO Accreditation Laboratory

Easly maakt alleen gebruik van de beste, ISO gecertifeerde laboratoria. Uitgerust met de nieuwste analyse- apparatuur zijn onze laboratoria in staat om uit enkele druppels bloed je BodyFacts© te bepalen.

Ons artsen gaan hiermee aan de slag en schrijven hun Medische Interpretatie & Advies. 

Toch nog vragen? We helpen je graag

Met de bovenstaande tips en instructievideo’s kom je vast al een heel eind. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers. We staan klaar om je te helpen.

Bekijk al onze tests

Op deze pagina heb je kunnen zien dat het afnemen van monsters voor de Easly-tests relatief eenvoudig is. Benieuwd geworden welke mogelijkheden er zijn om je gezondheidsstatus in kaart te brengen? Neem een kijkje bij het overzicht van onze tests.
Bekijk al onze tests
Easly subscription

Ook gezond blijven?

Ontvang elke twee weken onze nieuwsbrief met tips en trucs voor een gezond leven en ontvang 15% korting op onze producten!