• Zakelijk
Cart
Inhoudsopgave

Stop soa’s. Test jezelf anoniem. Soa Basis test gratis bij positief resultaat

Table of contents

Gonorroe en chlamydia zijn volgens de nieuwste cijfers van het RIVM sterk in opkomst. Je mag gerust spreken van een soa-crisis. Tijdig testen is essentieel om de verspreiding van de twee meest voorkomende soa’s in te dammen. Easly draagt haar steentje bij met de campagne “Stop soa’s. Test jezelf anoniem”. Tot 31 december 2023 geven wij op elke positieve test het gehele aankoopbedrag terug! De actie geldt exclusief voor de Soa Basis test, waarmee we accuraat de aanwezigheid van gonorroe of chlamydia kunnen aantonen. Dus: ben jij recent een nieuwe relatie gestart? Of heb je onveilig gevreeën? Bestel dan nu de Soa Basis test en help mee met het stoppen van de soa-crisis. 

Actievoorwaarden

Tijdens de promotie “Stop soa’s. Test jezelf anoniem” gelden de volgende actievoorwaarden:

 • De cashback geldt voor Soa Basis testpakketten die zijn gekocht gedurende de campagneperiode en waarvoor uiterlijk op 31 december 2023 een geldig terugbetalingsverzoek is ingediend bij Easly.
 • De terugbetaling van het aankoopbedrag geldt voor een Soa Basis test waarvan het resultaat positief is. Testen met een negatief resultaat vallen buiten de cashback-actie. Per persoon kan één keer een terugbetaling van de aankoopprijs worden aangevraagd. Bij aankoop van meerdere pakketten kan dus van één test met positief resultaat de aankoopprijs worden teruggestort door Easly.
 • Om de cashback uit te voeren heeft Easly de volgende informatie van je nodig:
          – De resultaat code de Soa Basis testkit,
          – Een screenshot van je positieve uitslag.
          – Je eigen IBAN rekeningnummer, waarop we kunnen uitbetalen.
 • Je kunt de gevraagde informatie aan ons doorgeven door na ontvangst van je positieve resultaat dit online formulier in te vullen of door een e-mail met de benodigde bijlagen te sturen naar
 • Na ontvangst van de bovengenoemde informatie storten we in 2 tot maximaal 4 weken het aankoopbedrag terug op je rekening.
 • Met het bestellen van het Soa Basis pakket via deze website, verklaart de consument zich akkoord met de bovenstaande actievoorwaarden.
Chlamydia en gonorroe zijn de meest voorkomende SOA's. Met deze thuistest kun je vaststellen
59.95

incl BTW

Gerelateerde artikelen