Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Inhoudsopgave

Easly-CEO Jeroen de Jong spreekt op BID 2024

Inhoudsopgave

Op 16 januari vindt Big Improvement Day 2024 plaats, een evenement waar thought leaders, ondernemers en beleidsmakers inspirerende ideeën zullen uitwisselen. Easly-CEO Jeroen de Jong is een van de sprekers. Samen met Pantea Kiani van partner Pangenix gaat hij het hebben over de nieuwe baanbrekende farmacogenetica test, die begin 2024 door Easly wordt uitgerold.

De organisatie van Big Improvement Day noemt het evenement de positieve tegenhanger van Prinsjesdag. Want een dag lang wordt de focus nu eens gelegd op wat goed gaat en hoe het nog beter kan. Op het evenement komen de publieke en private sector bijeen om te bouwen aan een betere toekomst. Bovendien is BID voor de deelnemers een waardevolle gelegenheid om te netwerken.

Nieuwe farmacogenetica test

Het thema van de Big Improvement Day 2024 is DOEL: Duurzaamheid, Ondernemerschap, Educatie en Leiderschap. Een gevarieerd gezelschap sprekers deelt hun visie op deze vier domeinen. Dit keer spreken onder andere Antje Monteiro (oprichter Fit at Home), prins Constantijn van Oranje-Nassau (Special Envoy Techleap.nl) en Aaike van Vlucht (CEO VSParticle). Natuurlijk spreekt ook BID-oprichter Ralph van Hessen het publiek toe.   

Easly-CEO Jeroen de Jong beklimt eveneens het plankier, samen met Pangenix-CEO Pantea Kiani. Waar gaat hij over spreken?

“Tijdens BID staan nieuwe ideeën centraal, dus ook in mijn presentatie zal de focus op innovatie liggen,” zegt De Jong. “Ik ga vertellen over farmacogenetica, een manier van DNA-testen waarmee we genen kunnen analyseren die bepalend zijn voor hoe mensen op medicijnen reageren. Met dit inzicht in de hand kan samen met een arts de adequate dosering bepaald worden. Omdat je overdosering kunt voorkomen, is dit kostenbesparend. Niet alleen individueel; op macro-schaal gaat het potentieel om miljoenen die in de zorg bespaard kunnen worden. We rollen het nieuwe product begin 2024 uit, na de pilot die we samen met Pangenix draaien.” 

– Jeroen de Jong, CEO van Easly

Mooie ideeën en invalshoeken

Big Improvement Day biedt ook gelegenheid om de commerciële high-end testpakketten van Easly onder de aandacht te brengen, zegt De Jong. “Maar uiteindelijk is Big Improvement Day vooral een dag waarin inspiratie centraal staat. Ik hoop weer een aantal mooie ideeën en invalshoeken te horen en een paar goede, nieuwe contacten op te doen.”

BID logo
Conference BID stage

Big Improvement Day 2024 vindt op 16 januari plaats in het AFAS Theater in Scheveningen. Een dag eerder, op 15 januari, wordt op dezelfde locatie het BID Adviesraaddiner 2024 georganiseerd. Meer informatie over het evenement en deelname is te vinden op: www.bigimprovementday.org.

Gerelateerde artikelen