Cart
  • Blog
  • Zakelijk
Search
Inhoudsopgave

Drie Easly gezondheidstests te koop in online winkel XXL Nutrition

Inhoudsopgave

XXL Nutrition en Easly hebben de handen ineen geslagen. Sinds januari 2024 verkoopt XXL Nutrition in haar online winkel drie door Easly ontwikkelde gezondheid tests, die klanten inzicht geven in hun gezondheidsstatus. “Samen helpen we mensen de regie over hun lichaam in handen te nemen.”

Quote jeroen
Packages xxl nutrition

XXL Nutrition is Europa’s snelst groeiende online winkel in sportvoeding en supplementen. Aan het toonaangevende assortiment van het bedrijf zijn drie Health Analysis testpakketten toegevoegd: Vitamins, VitaPower en Essentials. Elk pakket brengt een keur aan biomarkers in kaart, toegesneden op de gezondheidsvragen van klanten. 

De samenwerking met Easly is een logische stap, zegt René van der Zel, CEO en founder van XXL. “Meten is weten. Door met een test in kaart te brengen waar tekorten liggen, kun je daar vervolgens gericht met sportvoeding en supplementen op inspringen. Na enige tijd kun je de meting herhalen, om te kijken of de aanpassingen effect hebben gehad, of dat er meer nodig is.”

Jeroen de Jong, CEO van Easly, knikt instemmend. 

De drie tests kunnen eenvoudig thuis worden gedaan, door middel van een simpel vingerprikje. Het bloedmonster wordt vervolgens in de gratis retourenvelop naar het ISO-geaccrediteerde laboratorium van Easly gezonden. Binnen 48 uur na ontvangst door het laboratorium, wordt  het resultaat van de test in het beveiligde online portaal en de app van Easly met de klant gedeeld.

De nieuwe testpakketten zijn te koop in de online winkel van XXL Nutrition. De retailprijs van de Health Analysis Vitamins is € 159,99. De VitaPower test kost € 74,99 en de Essentials test € 129,99 

Gerelateerde artikelen

Easly subscription
Easly subscription

Gezond blijven?

Ontvang elke twee weken onze e-mailnieuwsbrief met tips en trucs voor een gezond leven.