• Zakelijk

SOA Herpes / Syfilis test

59.95

іncl. btw en verzending

Extra informatie

De SOA Herpes / Syfilis test is geschikt als je een besmetting met ofwel herpes ofwel syfilis vermoedt, bijvoorbeeld naar aanleiding van een partnerwaarschuwing én door typische klachten: blaasjes en/of zweertjes rondom de penis, vagina, anus of mond. Bij de SOA Herpes en Syfilis test wordt jouw lichaamsmateriaal geanalyseerd op de verwekkers van herpes (een virus) en syfilis (een bacterie). Je hoeft bij deze test geen onderscheid te maken tussen een test voor mannen of vrouwen. Het toevoegen van extra afnames is niet nodig, je neemt alleen materiaal af van de aanwezige blaasjes en/of zweertjes. Deze SOA-test is inclusief medisch testcertificaat.

Extra informatie

display_none

Je ontvangt de test binnen 1-2 werkdagen, resultaat binnen 48 uur na ontvangst in lab

Hoe je staal af te nemen:

Huid

Easly steps

Bestel je testpakket

Je bestelt gemakkelijk een testpakket naar keuze. Wil je graag volgende testen vooruit plannen kies dan meerdere pakketten.

Doe de thuis-zelftest

Nadat je je test hebt ontvangen volg je de instructies in de test kit.

Stuur de test dezelfde
dag retour

Steek de samples dezelfde dag van de afname in een postbus van Post-NL.

Check je resultaat online

Na gemiddeld 36 tot 48 uur komende de resultaten online

Wat is Easly

Gegevensbescherming

Alle digitale systemen van Easly zijn met grote zorg ontwikkeld en getest. Omdat we met zowel medische als persoonlijke gegevens werken, zijn onze digitale en fysieke processen zwaar beveiligd.

Innovatie

Easly ontwikkeld al haar testpakketten in eigen beheer. Zo kunnen we de betrouwbaarheid en kwaliteit continu evalueren en verbeteren. Met de nieuwste technologie en de inzichten van de 21e eeuw blijven wij continu innoveren.

Medisch resultaat

Het Easly resultaat is meer dan een resultaat uit het lab. Alle Monsters worden met de grootst mogelijke discretie verwerkt in het laboratorium en daarna volgt een medische Interpretatie, beoordeling en advies door een van onze artsen.

You might be interested

Test op zes SOA's: chlamydia (+LGV), gonorroe, mycoplasma, trichomonas, herpes en syfilis.
129.95

incl BTW

Test op vier SOA's: chlamydia (+LGV), gonorroe, mycoplasma, trichomonas.
79.95

incl BTW

Test op de twee meest voorkomende soa's : chlamydia en gonorroe.
59.95

incl BTW